top of page

Topp 3 nye ting med katten!

Oppdatert: 22. sep. 2023


Hei gjengen!! Ka er nytt, ja la meg fortelle deg de topp 3 nye tingene med good ol katedralskolen. Velkommen til de tidligere-, gamle- og nye kattepusene. Du er og velkommen selv om du ikke har noen tilknytning til oss ;). OK, men tilbake til det vi er her for. Top 3 nye ting med katten:


 


1. Kor ble det av kantinen?

Ja, som alle kattepusene som går nå vet, er kantinen ikke enda åpen... «ka feanliksom!» det var det eg og først tenkte, men forklaringen på dette er at vi har ny kantine dame!! Som alle VG3 og VG2 elevene vet hadde vi en jævla kul kantine dame som jammet til bangers tidlig om morgningen når vi skulle komme å hente den plaine kantine frokosten vår.

Nå får vi egentlig bare vente å se om hun nye passer viben. Vet ikke om noen har tatt turen inn enda men håper vi alle kan se vekk i fra at den åpnet i dag..


2. 07ere..

Det er jo naturlig at det kommer et nytt kull inn, men ka skjer. Eg har aldri hat angst til å gå bort til noen som er yngre enn meg. Neida, de ser snille ut.. men ka skjer med the confidance, eg ønsker eg var like selvsikker som en av de nye 07erne som satt seg i kantine sofaene i selve lunsjen... Ja du leste det rett.

Jaja, er ikke så mye vi kan gjøre med det så lar det bare ligge her eg.

3. Katten.girl

Hvis du ikke har levd under en stein har du sikkert sett it girlen «Katten.girl» på insta. Hun er en typ gossip girl, men bare for selve katten. Det kommer ut noen ting av hun, men ka e det hun egentlig holder på med? Vil hun ekspose folk, eller vil hun bare kose seg litt med å poste randome kattepuser på storyen sin? Det vet ikke vi i avisen, men det er definitivt noe vi har grublet på. Jaja, katten.girl kan gjøre ka hun vil, men bare ikke gå for vår one and only Ivar Aasen.

Det var alt for i dag snupper, så ses vi igjen i neste artikkel.


 

Skrevet og illustrert av Alice A. Hanssen361 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page