top of page

Rekordhøye søkertall ved Livets Harde Skole


Illustrasjon av Casper Sørestrand


Nye tall fra uordna opptak viser rekordhøye søkertall ved landets ledende utdanningsinstitusjon, Livets Harde Skole (LHS). Hele seks av ti nordmenn over 50 år har søkt ved skolen - og alle kommer inn.


I forbindelse med de høye søkertallene har rektor Ronny Olsen uttalt seg gjennom faks til KattenOF. Olsen trekker frem omdømme og store faglige gjennombrudd, samt

x-faktorene bak de høye søkertallene.


Olsen viser til institusjonens tilstedeværelse i kommentarfelt over hele landet som svært omdømmestyrkende. Ferske tall fra Kattenavisen tyder på at hele syv av ti kommentarer på TV2-nyhetenes Facebookside er signert av en nåværende eller uteksaminert student ved skolen. Flertallet av disse har også mottatt den prestisjefylte “Topptilhenger”-prisen utdelt av Facebooksiden.


Videre peker rektor Ronny på en rekke ulike fagfelt der LHS har gjort store gjennombrudd. Et eksempel finner vi ved Institutt for Språk og Litteratur. Her har professorer, etter grundige undersøkelser, konkludert med at en skal “kalle en spade for en spade”. Med dette prinsippet til grunn avledet fagansvarlig for bompenger og politikergodtgjørelse, Trym Aafløy, et nytt politisk dogme; "NOK er NOK".


Dette gjennombruddet står ikke alene. Ved Institutt for Historie og Samfunnsforskning har de bevist at perioden 1970-1980 var "andre tider! - hvor menn var menn". I følge instituttet beviser dette deres ledende teori; Alt var mye bedre før.


Det største gjennombruddet finner vi innen epidemiologi. I august kunngjorde LHS sin fremste forsker, Lilje (52) med flere års ansiennitet innen “Sjef for meg selv”, hittil ukjente opplysninger om pandemien. Det har, i følge Lilje, oppstått to nye ukjente mutasjoner som bærer navnet “Høye” og “Erna” respektivt. FHI har enda ikke kommentert tilstedeværelsen av disse mutasjonene i Norge. Det spekuleres om "Høye"-viruset kan ha tilknytning til helseminister Bent Høie (H), men ettersom at det er to ulike navn er dette en tvilsom konklusjon. Lilje har ikke svart på Kattenavisens forespørsel om oppklaring.

Til tross for denne rivende fremgangen sover ikke Rektor Olsen på laurbærbladene. For å holde på gode søkertall har han videreutviklet tilbudet ved skolen.


  • Vi har.. opprettet en ny linje for Thailand-studier,,,,..., og “””utvikler”””” en MDG🤬🤬-LINJE…. vi trenger mer forskning på disse “EL-bilene”.....for MDG-stemmere har vi egne “hest og kjerre!”-kurs, siden det er vel hva di vil ha! 🤢 🤢..


Om de nye studieretningene og kurstilbudene monner på fremtidige søkertall er usikkert, men Olsen går med nøktern innstilling mot 2022 opptaket:

  • Det gjenstår å se…… hva fremtiden😂..;,,, bringer😎…!!..!1…

249 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Skal DETTE liksom være "humor" ??!!?!! 🤮😱 Nei ,, Wesensteen og KLM 🤣🤣var på et HELT 😇!! annen nivå . Dagens såkalte

"<<humorister》" vil aldri !nå dem til anklene engang !!..

Like
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page