top of page

Pianorevolusjonen 

Jeg elsker piano og det bør du også.

Helt fra barokken til moderne tider har pianoet opprettholdt sin pretensiøse stilling i verden, noe som passer helt perfekt til kattens omdømme.

I det siste har du kanskje merket at pianoet har fått en renessanse på vår kjære skole. De dystre gangene og fellesområdene har nå blitt fylt med musikalsk briljans! Hver gang jeg sitter på biblioteket og hører disse nydelige tonene fylles jeg av en utrolig glede.

Jeg elsker piano.


Dessverre er det ikke alle kattepuser som deler denne indre kjærligheten for instrumentet. Det er flere som ønsker det verste for skolens pianoer. Folk mener at det er distraherende og kleint at det spilles ved inngangen eller i M-bygget. I virkeligheten er dette bare deres dype selvforakt som kommer til uttrykk. Alle skulle ønske at de var flinke å spille piano og de som ikke er dette vil dra de andre ned.


Her er noen elever sitt syn på saken:


Elev 1: Jeg synes piano er helt fantastisk. Tidligere i år var jeg i et bilkrasj og skadene var så omfattende at jeg ble impotent, men når jeg hører pianoet spille føler jeg endelig en spenning igjen.


Elev 2: Jeg slet veldig med å forstå kapittel 2 i R2 matte, men etter å ha hørt pianoet ved inngangen spille ble jeg opplyst i alle de matematiske hemmelighetene.


Elev 3: Jeg hater pianoet. Jeg prøver bare å øve til skolefagene mine, men hver eneste gang skal det komme en ****** *** ****** **** og spille på det forbanna pianoet.


Som vi ser er det mange som elsker piano på skolen. Utenom Elev 3 da, men foreldrene hans hater han, så hans mening betyr ikke så mye.


Noen tiltak som skolen kan gjøre for å bli mer pianovennlig er å gi hvert klasserom et eget piano! Har du kjemi i øverste etasje av N-bygget og vurderer sterkt å hoppe ut av vinduet? Ikke fortvil, for nå kan du sitte og høre på den ypperste musikalske kunst mens du vurderer å ta selvmord.

Har du en ekstremt slitsom økt i kroppsøvingstimen? Det du trenger er noen næringsfulle melodier for å oppnå dine mål.

Med et slik fabelaktig instrument i hver eneste klasse, vil de psykiske lidelsene som skolens kattepuser utviklet under streiken kureres.

For å få gjennomslag på dette vil vi lage en nytt elevgruppe på katten, som skal sloss for pianospillerens rettigheter nemlig “Kattens_Piano_Klubb” (følg oss på insta. Vi har møter hver dag kl 18.00-21.30)!

På neste møte får vi besøk av Leif Ove Andsnes!


Jeg gleder meg :D!


 

Skrevet av en pianoelskende kattepus


256 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page