top of page

N-bygget, SKJERP DEG!! 

Hvor skal man starte.... N-bygget eller naturfagsbygget som det jo faktisk heter, er på ekte det mest grufulle bygget på hele katten! Dette er bygget alle hater, og det med god grunn! Dette bygget har satt dype spor i meg og mine kattepuser, la meg ramse opp de viktigste grunnene til akkurat dette.


1. De uhyggelige trappene

Ord kan ikke beskrive hvor mye smerte sjelen min har gått igjennom med disse trappene. De er smale, våte, skitne og ALLTID stappet med folk. Særlig når absolutt hele N-bygget skal ned til kantinen. Fy søren du vil virkelig ikke oppleve det. Grusomt! Trappene er forkastelige, trenger ikke å si mer!


2. Ingen mat i klasserommet

Dette er faktisk det verste, se for deg å ha fysikk en hel time UTEN å få lov til å pulle opp den digge sjokoladen som har ligget å godgjort seg i sekken. Jeg sitter i skjul å spiser for å ikke bli kastet ut av klasserommet liksom! Hvorfor får man ikke får spise i klasserommene lurer du kanskje på, nei du det er fordi det KANSKJE kan komme farlige kjemikalier på maten. Når var sist vi i det hele tatt hadde sånne prosjekter? ALDRI! Helt idiotisk spørr du meg!


3. Kvelt av luften

Hva skjer med luften i dette bygget helt ærlig? Luften eksisterer ikke, og når man åpner vinduene kan man risikere å få en god lukt av marlboro gold av byggefolkene utenfor. Så det er jo litt sånn: hva skal man ofre liksom? Elevene som bor i dette bygget er som oftest nerdene som aldri har sett en dusj og heller aldri bytter klær. Kjenner det oppstår problemer når jeg bare vil puste normal luft. I tillegg etter de forbanna trappene hadde det vært fint å få tilbake pusten sin med litt FRISK luft, men det er visst umulig!


Til deg som dessverre må tråkke i det bygget hver jævla dag, jeg føler med deg!!

Og til N bygget, skjerp deg!!

 

Skrevet av Martine Rennestraum

165 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page