top of page

Vin, vin og mer vin 

Jeg elsker en god billigvin, sånn hvem gjør ikke det? Man kan drikke med skikkelig god samvittighet når lommeboken ikke lider. Vi vet alle at ingenting over 150 kroner er verdt det, men selv om det meste billig er bra, er det et par jeg ville holdt meg laaangt unna! Noen smaker er faktisk bare kapitalisme. Jeg har jo så klart med de som hitter ekstra hardt også. Jeg vil faktisk gå så langt som å kalle meg selv en sommelier! Tror man må ha utdanning for det, men hvem bryr seg? Skal ikke dra ut tiden lengre, kjøøør rating!!


Schmetterling: Av alle slag

Denne er god ass. Faktisk så var Schmetterling riesling 8,5% den første vinen mamma kjøpte til meg, men den kvelden trenger vi ikke å snakke om. I dag ønsker jeg å sette fokuset på Trocken. For meg bringer denne finere minner. Jeg tenker tilbake til en vinkveld som produserte hele 4 vsco innlegg! Denne vinen er søt, men ikke for søt, sur men ikke sånn som Redbull liksom. Den har et fint motiv som er et stort pluss OG den slapper aller best iskald. Eneste minuset her er at den smaker tiss etter en time, vet ikke helt hvorfor, så det negative med denne er at den må drikkes FORT. (kan kanskje regnes som et pluss, jeg vet ikke). Den får også et ganske stort minus for å kun være 10%... Slapper alltid. 8/10


I Am Sauvignon Blanc

Kall meg basic, jeg vet. Men når du skal kjøpe dine første flasker med vin og du spør venner er det liksom alltid denne de foreslår. Jeg klarer bare ikke å forstå hvorfor, denne smaker jo tiss selv når den er iskald! Den vekker også dårlige minner og assosieres IKKE med noe fint. Denne gjør vondt å få ned, altfor sur. Kommer ikke på noe pluss heller, flasken er ikke spesielt fin en gang. Går ned hvis man må, 12%, så derfor 2/10.


Aveleda Loureiro

BANGER. Kunne sagt meg ferdig her. Skal være ærlig å si at jeg kun kjøpte denne fordi flasken var litt fin men det har ikke noe å si. Den er god, under 150kr, fotogen, saftig, 12%, flott. Eneste negative er at faen ALLE på vorset skal smake, er så slitsom å være populær. Vinmonopol appen sier at denne passer godt til sjømat, så dette er en fancy bitch. Hun er ikke her for å leke rundt liksom. Denne ville jeg personlig valgt til vinkveld ovenfor grøftefylla, men det er bare min mening og du gjør som du vil. 9/10


Cassandra

Æsj🤮 0/10


Black Tower Pink Bubbly

Ahhh.. Pink Bubbly. Den aller første vinen jeg smakte. For å være ærlig vet jeg egentlig ikke helt hva dette er. Den er rosa, men ikke rosé, boblete, men ikke på en god måte og lukter litt parfyme. Ikke noe jeg ville anbefalt noen jeg er glad i å kjøpe, men nostalgien denne bringer er UNMATCHED. Smaker litt eple, pluss for at flasken har et passende motiv og ikke propaganda som sett tidligere. 1/10


Arrogant Frog

Har selvfølgelig spart en helt middelmådig vin som siste innslag. Denne er ok, ikke digg, ikke Æsj. Bare helt grei liksom. Du vet sånn hvordan man ville omtalt en fyr som er verken eller? Han er ikke hot liksom, men han er ikke stygg heller. Bare midt på. Det er liksom ikke så mye mer å si. Man skulle liksom tro at den var god bare basert på flasken og navnet. Arrogant frog? Ja takk, tenker jeg. Så smaker jeg og tenker: Mehhh. Propaganda sier jeg! Flasken er jo kul da. 5/10.


Det var alt for denne gang kattepuser. Håper nå at alle er blitt litt klokere og ikke puller opp på vinkveld eller vors med en vin som skriker: Dårlig smak. Husk at underage drinking ikke er bra! Sees neste uke babes. 🥰

 

Skrevet av Alma Ingeberg

Illustrert av Ida Holmedal

253 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page