top of page

Puffbars, hvor er du?

Oppdatert: 5. okt. 2023 

Er du og lei deg og trist fordi dealerene i Bergen er wack og ikke får inn vape? Har du og fått alt for mye tid til å tenke "hmm hvilke vape smak skal jeg kjøpe neste gang"? Slapp av, vi har deg! Her er vår offisielle liste med top 8 vape smaker!


1. Blue razz lemonade🍋🧊

Ahhhhh blue razz lemonade... my first love. Ja du hørte riktig, dette var den første smaken jeg kjøpte. 200kr, (i kontant) verdt hver eneste krone. Den er ikke kvalmende, har en frisk smak, og hitter different. Gulfargen er lowkey ganske fin i fordhold til de andre wack fargene. Selv etter 100 trekk blir man ikke lei.


2. Blueberry ice🫐

Blueberry ice er noe for deg som er en ubesluttsom sjel. Dette er faktisk den vapen de fleste dealere vil anbefale! Det går fort over en måned før du blir lei, og den smaker mye uten å bli kvalmende! Om du har denne vapen kommer alle til å få lyst til å smake! Er ikke Blueberry ice litt kjedelig og basic, spør du kanksje? Jo, dette er the safe choice, og du vil nok møte flere med samme. Noe som er helt sikkert, er at den er jævlig god!!


3. Grape🍇

Jeg elsker Grape. Skjønner ikke hvorfor folk hater, den hitter different. Noen av de blå smakene er litt sånn ekkel og bare for mye, men ikke denne rakkeren, å nei du! Denne våpen er som å ta en saftig bit av druens delikate glede! Når livet gir deg druer, ha det gøy med en Grapevape. Denne har vært med meg gjennom godt og vondt og vil aldri glemmes.


4. Energy🧃

Er du glad i Redbull, vil nok Energy ta din oppmerksomhet! Det var hvertfall slik jeg fikk øynene opp for denne flotte, røde tjommien. Den gir deg ikke bare vinger, den gjør det mens den tar deg bakfra, hardt og lenge. Om du gir noen et trekk får du nok spørsmålet: "What, hvilken smak er dette"? Personlig digger jeg Energy, men jeg tror nok ikke jeg skal kjøpe den igjen. Om du kjenner at energinivået er litt lavt, så er Energy en god redning!


5. Watermelon🍉

Den beste av de rosa. Denne har noe Strawberry ikke får til, nemlig, å ikke få deg til å ville spy. I min bok er dette et stort pluss, liker ikke å spy liksom. Denne smaken er frisk og god. Den smaker litt som syntetisk godteri, men ikke på den dårlige måten, det funker liksom. Hvis du lener deg mot de rosa bitene i smågodtposen, så er nok denne rakkeren noe for deg! Vil generelt rate de blå bedre enn de rosa, men denne vinner nok over Strawberry ice.


6. Blue razz ice🧊

Hva er forskjellen på denne og Blueberry ice spør du kanskje? Øøø, vet da ikke jeg. Og da lurer du vel også på hvorfor denne kommer på langt ned på listen? Ikke legg deg opp i systemet, bare vit at det funker. Dette er også et safe choice, men jeg syns den har

en litt mer kvalmende smak enn Blueberry, hvis du skjønner.


7. Strawberry ice🍓

Det var lange debatter i gruppen om hvor denne skulle komme på listen, noen mente den var best, mens andre blir kvalm av tanken. Sånn den er god, sommerlig, frisk og har en fin farge. Realiteten er at denne får meg til å kjenne meg ekstra goofy i magen. Nesten så jeg tenker at jeg må spy når jeg er i nærheten av den. Den funker liksom, men ville IKKE kjøpt selv.


8. Apple peach🍎🍑

Oppdag den herlige smaksopplevelsen som kun en apple peach vape kan gi deg. Med hver trekk blir du omfavnet av den saftige sødmen fra modne epler og den forfriskende snerten av saftig fersken. Det er som å ta en bit av en saftig eple- og ferskenfruktsalat

med hvert drag.


Med denne ratingen tenker du kanskje at de på bunn er noen man skal holde seg unna, men sannheten er at alle på listen er god! De du heller skal holde deg unna er de som ikke er på listen. Jeg snakker om Vanilla ice cream, Cotton Candy og alle de med 100 eksotiske frukter. Vape er absolutt ikke noe vi anbefaler, sånn nikotin er visst ikke bra. Vi er unge og jeg tror at hvis alternativet er kokain, tar vi gode valg her! Vi lever bare en gang liksom. Snakkes i neste artikkel, babes🤪

(NB! vi fant forresten puffbarsene!)

 

Skrevet av dine fav kattepuser

255 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page