top of page

Kung Fu Girl - Vinen som slapper (18+)
Kung Fu Girl er vinen som spenner fra i munnen og slår alle bekymrede tanker ut av hodet. Ved å kombinere denne vinen med Ginger Ninja på vors, drakk jeg meg modig, kan man si. Jeg var klar for å slå til denne kvelden.


Turen gikk til byen, og på 6eren var det stapp! Mens vi rullet avgårde ble det dessverre tydelig at dette ikke var noen satsebuss, da lydanlegget hadde store svakheter og lyset heller ikke var noe å skryte av. Alle stakk jæla raskt, så jeg kan se for meg at bussen ble litt kleint tom etter Festplassen. Folk hadde bedre ting å gjøre. Som for eksempel; Safario etterfest på Hulen. Der ga min kjære Kung Fu Girl meg selvtilliten til å ta kontakt med Safario selv etter konserten, og jeg fant ut at han egentlig heter Kaspar/Caspar/Casper. Jeg ble grundig skuffet. Tenk å ikke døpe barnet sitt Safario, det er jo mye fetere.


Notatene mine fra vinsmakingen forteller meg at denne vinen er en riesling fra USA som smakte fruktig, litt sitron og gjær men på en digg måte. Den slår deg som en kung fu girl (du kjenner nammen hitter). Når jeg fant ut at Safario ikke faktisk heter Safario var jeg ganske nær å kjøre en Kung Fu Girlie på han, men kisen var smart og klarte å snu situasjonen i tide ved å si jeg luktet godt. Litt som bestemoren hans, men på en positiv måte, sa han (granny issues??). Gjett om jeg hadde kjøpt ny parfyme, og gjett om jeg vurderer sterkt om jeg noen gang skal gå med den igjen.


Det jeg derimot ikke trenger å tenke over i et eneste sekund er om jeg skal drikke denne fantastiske vinen igjen. Ikke bare gir den deg mot og styrke, den gir deg også en herlig, digg, fruktig smak. Dette er vinen for deg som nettopp har fått lønn, for prisen er litt steep på 179,90 kr. For de ukultiverte mennesker som ikke drikker vin kun for den fantastiske smaken, og som lurer på hvilke prosent denne vinen har, har jeg gode nyheter. Prosenten er på 12, så her får man god fyr for pengene.


8/10 vinpoeng, trekk for dyrhet.


Skrevet av Mia Nygård, illustrert av Edi Galane


286 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page