top of page

Hvem er egentlig Katten Girl? 

Vi har alle fått det med oss, Katten Girl er det nye store. Først trodde jeg det var teit, sånn hvem bryr seg om intern furore rundt om på skolen? Men sannheten er at det å følge med på Katten Girl faktisk er ganske gøy! Og etter hun postet om skolens stolthet, avisen på sin story, tenkte jeg følgende: folk må da lure på hvem dette er er? Jeg vet jeg gjør liksom. Så jeg satt Holmes hatten på, og var klar for action! For din glede, og min, har jeg fått muligheten til et TOPP hemmelig intervju med selveste Katten Girl! Dette var en ekstremt spennende og hemmelighetsfull affære, som forhåpentligvis vil sette flere brikker på plass. Og nå til det dere har ventet på: hvem søren er Katten girl?


Det hele startet i sommer. Du vet den følelsen når du ikke har noe å gjøre på, så du begynner på en serie for gøy, men det du ikke visste var at dette skulle bli helt altoppslukende. Og nå klarer du ikke tenke på annet. For Katten Girl var denne serien intet annet enn ''Gossip Girl''. Hun bestemte seg nemlig for å gjøre det samme selv, være en platform der de på skolen kan tipse om hva som skjer. Hvor ideen kommer fra var ikke det som overrasket meg, det som var spennende er de lengder hun tar for å holde sin identitet hemmelig. Er hun en rosajente? Nerd? Taper? Hvem vet? Det jeg vet, er at hun til tider kan finne på å stjele andres bilder som til gjengjeld lar deg sitte tilbake med et enda større spørsmål: er jeg neste? Fordi jeg syns også det var morsomt å se folk sine bilder på hennes story, helt til jeg går inn på insta og ser mitt EGET bilde postet. Jeg var forvirret, litt redd, men aller mest starstruck. Husk på en ting: du er aldri trygg.


Spørsmålet om hvilke saker som driver henne mest, krevde ikke mye tenke tid. Det Katten Girl virkelig brenner for er 06 og 07 i sofaen.. Jeg vet, jeg vet. Man skal liksom vente til at sin tid kommer, men helt ærlig, stolene er ASS og når det ikke er lunsj og det er tomt, tar man jo så klart sofaen. Dette er noe Katten girl tenker mye på. Men altså jeg kan forstå det, når du må humpe deg gjennom Eidsvåg på vei til skolen trenger rumpen hvile. Spørsmålet om hva hun skal jobbe med videre var litt mer uklart. Ikke vær overrasket om du selv blir framet eller om det kommer en kjæreste spalte. Noe hun også har en brennende lidenskap for, er kantingegjengen. Har de egentlig noen andre venner? Og følger de egentlig girl code?


Og til slutt: 07. Vanligvis ville jeg kanskje ha sagt at dere skal passe dere, du vet dere går i første og dere må lære hvordan hierarkiet fungerer. Men sannheten er at noen av dere har drit store baller og er forferdelig skumle, det er i det minste det katten girl tenker. ''Når jeg ser de i gangen blir jeg faktisk litt redd, det er nesten som å se skumle tredjeklassinger på nytt igjen''. Men ikke la det gå til hodet på dere, dere skremmer ikke alle! Og det er best å være på hennes gode side, hun leter nemlig etter noen som kan arve denne æren når hun må si farvel til Katten. Hun er også ute etter folk å alliere seg med!


Men det er fortsatt ingen svar på hvem Katten Girl egentlig er, sannheten er at det ikke nødvendigvis er bare én person, kanskje er det 10? Kanskje driver de et par andre av skolens kontoer? Kanskje har du snakket med de på stand, og kanskje du til og med har vært på intervju med de? Saken er det at identiteten eller identitetene ikke kommer fram med det første, iallfall ikke fra meg. Kanskje må du til og med vente ørten sesonger på å få vite hvem som skjuler seg bak kontoen?


Og til slutt en quote fra katten Girl: Dette er en regnbue skole og send inn tips!! Også beklager vi for Clickbait.

 

Xoxo Alma Ingeberg og katten.girl319 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

ความคิดเห็น


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page