top of page

Hva spiser Putin til middag?


Blir det 3. Verdenskrig? Svaret er enkelt: JA, fordi Putin er sulten. Det er en ny kald krig nede i Øst-Europa, hvor kalde soldater står med grensen til Ukraina. Tenk deg 100 000 soldater, kalde, sure menn, og med hender full av vodka og granater. Alle disse står der og venter på at Putin skal bli sulten nok til å angripe Vesten. Er vi villig til å sanksjonere så heftig mot Russland, at Putin blir så hangry at han bomber ned hele NATO?


Suvereniteten til Ukraina er ikke til å finne. Ukraina er blitt forretten til Putin, for å så senere gå over til hovedretten: Europa. Etter den nydelige hovedretten, ser Putin frem til dessert. Putin sin dessert er kjent som er den største delikatessen i verden, og som han drømmer om daglig: USA. Vladimir Putin vil egentlig ikke spise hovedretten, fordi man fort blir mett. Hovedretten fullt med seierherrenes poteter, høyre delen av kjøttet og den nydelige NATO-sausen. Problemet med denne middagen er konsekvensene, som inneholder sure, demokratiske oppstøt og bombeproblemer i magen.

Hvorfor er Putin så sulten? Putin var en vanlig russisk gutt, da han vitnet Sovjetunionens fall. Siden har testosteronet for å utvide imperiet igjen, pumpet i store mengder. Putin er egentlig livredd for Vesten. Han blir ekstremt engstelig når EU og NATO tar hans tidligere nabovenner. Det er meget forståelig at å miste sine venner fører til tredje verdenskrig. Han må derfor vise hva hans tidligere venner går glipp av, ved å vise hans militære makt. I tillegg er det mange etniske russere, som sitter fast i Krim. Heldigvis reddet han disse ved å drite i folkeretten og utvide imperiet sitt.


Det er folkeretten som står på spill. Det betyr at konflikten egentlig handler om reglene mellom selvstendige stater og internasjonale organisasjoner. Russland vil virkelig ikke at Ukraina skal bli medlem av NATO, og vil gjøre alt for at dette ikke skal skje. Når Russland blander seg inn i Ukraina sin utenrikspolitikk, blir det tullball. Russland respekterer jo ikke lenger Ukraina sine cravings. Ukraina har lengtet etter NATO-bollen i lang tid nå. Dette er fordi de er så inderlig lei av Russland sin pavlova.


Spørsmålet blir om Putin er sulten nok. Vi har sett gang på gang i historien at sultne menn med makt, kan skape verdenskriger. Kanskje Putin har en liten kort cravings på forretten? Samtidig så har Putin i sin presidenttid, lenge snakket om hovedretten. Han grugleder seg for at hovedretten skal bli kokt. Uansett, er ikke Vesten så gira på å lage mat til Putin. Han får klare seg med et glass vodka og en skål frukt.

Bilde hentet fra: santorpack.ru


Kilder:Skrevet og illustrert av: Åsne Meltvik


199 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


sara
sara
Mar 03, 2022

slayyyyy

Like
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page