top of page

Anmeldelse av Langhaugen revyen - Naken

Langhaugen folket har gjort det igjen, de lager en revy man gleder seg til å se. Naken? Ja takk tenker jeg, samtidig som jeg ikke aner hva jeg har i vente. Skal alle gå naken? Må jeg være naken? Hvor exposed kommer jeg til å være? Forventingene var skyhøye før teppe falt.

 

Skuespillerene i sitt element

Må ærlig innrømme at jeg hadde ventet i spenning på den dagen jeg skulle se årets Langhaugen revy. Dette er da selvfølgelig på grunn av de høye forventningene jeg hadde etter å ha sett fjordårets revy. Jeg vet at det ikke er bra å ha så høye forventninger, men jeg ble ikke skuffet! Denne revyen leverte!


Sketsjene var morsomme og kreative. Sammenlignet med sketsjene i fjor så var det flere sketsjer i fjorårets revy som leverte veldig høyt, mens det dessverre ikke var like mange som slo til like hardt i år. MEN i år var det ingen direkte dårlige sketsjer hvor man satt og kjedet seg, alle sketsjene var enten humoristiske, kreative, kule eller tøysete. Med andre ord var highsene mye høyere i fjor en det var i år, men lowsene i fjord var mye lavere enn det det var i år, noe som førte til at jeg ikke satt å ventet på det neste.

Henrik Bødtker og Hermine Oen som har det litt for gøy sammen..


Før jeg snakker om noen av sketsjene må jeg fortelle om skuespillerne. De var helt fantastiske!! Så ut som alle hadde spilt i flere år. Første sketsjen jeg må snakke om er en av de tidlige i revyen, nemlig den med kontrollsjekken på flyplassen. Det handlet da om at hun som skulle kontrollere ville at en av de reisende skulle kle av seg og være NAKEN. Her var det og andre ting som ble tatt med ved at det var folk som lett bare kunne snike seg inn med hva som helst bak hun distraherte kvinnen. For eksempel det ikoniske «mother fuckern tok fronthjulet mitt» noe som gjorde innslaget veldig tidig.En annen sketsj jeg må kommentere på var den som var basert på «innsiden ut» eller som de kalte det «inn og ut». Her var det mye rått talent av alle skuespillerne, og de spiller ut sine emosjoner på en gjennomtenkt måte, noe som gjør innslaget veldig kaotisk på den beste måten. Men så kom kåtheten inn da, og vi vet alle hva som skjedde...

 Olai Bordvik som alltid burde gå med håret på denne måten

Siste sketsjen jeg skal kommentere på er en jeg syntes var veldig morsom. Selvfølgelig den tørre humoren av en sketsj, den om vitsene «alle barna ... bortsett fra ...». Det falt meg perfekt i smak, men det kan hende at det bare er fordi jeg har ekstremt tørr humor. Her var det to folk som så ut til å ha en politisk debatt, når de da skulle begynne å snakke, så kom det bare ut masse vitser om den andre. Så fant vi til slutt ut at de var sammen og hadde et barn, og de var bare i en liten diskusjon. Aldri kost meg så masse før.

 

Problemet i revyen var dessverre at mellom sketsjene var det noe som manglet. Det som manglet, var at ikke alle sangene hittet. De fleste sangene de sang kjente jeg ikke igjen og manglet noe ''puff'' i seg, noe som gjorde at det ble litt kjedelig, og jeg endte opp med å ikke tenke på sangen, men på at jeg ville at neste sketsj skulle starte. Med dette så mener jeg selvfølgelig ingenting om selve bandet og sangerne, de var veldig flinke. De sangene som hittet, hittet HARDT!!


Danserne som kler scenen i aller høyeste grad

Og da var Langhaugen anmeldelsen over for denne gang! Jeg vet at alle koste seg max! Jeg koste meg iallfall. Takk for meg!

 

Skrevet av Alice Aurore Hanssen

Bilder av Langhaugenrevyen

276 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page