top of page

VANNskelig å velge?

Vi har alle vært der. Ganen er som sandpapir, og halsen skriker etter væske. Du kaster et blikk mot den fortapte og tomme drikkeflasken ved din side. Det er bare én ting å gjøre; du er nødt til å fylle drikkeflasken. Hvordan skal du klare å ta dette avgjørende valget mens du er i denne uutholdelige tilstanden? Vannautomatene på skolen raser gjennom hodet ditt. Hvilken skal du velge?


Frykt ikke! Vi har testet alle skolens vannautomater, slik at du kan finne vannautomaten som passer for deg.Påfyll av fame i kantinen

Tullete sølefaktor i kantinen

Utseende: Ved først øyekast er ikke vannautomaten i kantinen noe å skryte av. Den stusselige vasken ved siden av, og de slitte knappene, danner grunnlaget for skolens styggeste vannautomat.


Effektivitet: I kantinen, bruker du 9,44 sekunder på å fylle opp en flaske på 5 dL. Den raske strålen veier dessverre ikke opp for den høye køfaktoren i kantinen.


Temperatur og smak: Vannet i kantinen er ganske kaldt, men ikke ICE COLD, hvis du skjønner hva vi mener. Smaken er digg, men med et hint av plastikk.


Tilgjengelighet: Det er nice å fylle vann i kantinen hvis du skulle befinne deg i 4. etasje på N-bygget. Turen opp og ned N-byggets trapper er tidkrevende, noe som betyr lang pause fra timen. Taktisk!

Lite imponerende utseende i kantinen

Sølefaktor: Sølefaktoren i kantinen er CRAZYHØY. Elendig påfyllinngspatent og stråle.


Verdt å merke seg: Vil du imponere ved å flexe den kule vannflasken din, eller bare trenger 9,44 sekunder med fame? Det høye antallet av folk i kantinen danner et ypperlig grunnlag for deg som trives i søkelyset.


Kantinens vannautomat er perfekt for deg som liker oppmerksomhet og lange pauser, og ikke er så opptatt av det estetiske. I kantinen er du garantert passe digg vann, men vær oppmerksom på at du får en gratis dusj med på kjøpet!


Kjærleiken blomstrer i 3. etasje K-bygget?

Effektivitet: Hvis du har evig med tid, er denne vasken for deg, for her bruker du hele 32 sekunder på å fylle flasken din. Skolens TREIGESTE vannkran altså.

Vannautomaten i K-bygget kan fort bli en våt affære;))

Tilgjengelighet: Spar tid med å fylle vann på vei til timen. (så lenge du har goood tid) Det er praktisk å fylle vann her, du kan kaste boss OG fylle vann samtidig!


Smak og temperatur: Vannet har en herlig smak av hydrogen og oksygen, og temperaturen er slett ikke verst!


Verdt å merke seg: Vannkranen i K-bygget er perfekt for en meetcute! Ser du crushet ditt fylle vann her, har du hele 32 sekunder på å slå av en prat og finne kjærligheten.


Denne småkleine vannautomaten er vannkilden på skolen med høyest flørtefaktor! Vi vet alle hva de sier om vannkranen i 3. etasje K-bygget: “Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!”


TO funksjoner. KULT!

Antiklimaks.

Utseende: Dette er den eneste vannkranen på skolen med hele TO funksjoner. Imponerende! En for kaldt vann, og en for eh lunkent vann…


Effektivitet: Her er det sjeldent kø, men vannstrålen er ikke så veldig presis eller rask.


Smak og temperatur: Vi har bare en ting å si. Vannet her er ÆKKELT. Kulden er fraværende og smaken lite digg.


Vannautomaten i gangen med hovedinngangen virket lovende med fancy funksjoner, men med en smak med hint av mugg og en idiotisk funksjon som gir deg lunkent vann, må vi si oss skuffet. Denne vannautomaten er vannautomatvarianten av noe som er jævlig skuffende.


I den hemmelige hagen

Fredelig påfylling av vann

Effektivitet: I den forbudte gangen inn fra biblioteket, finner du en vannautomat som tror den er noe og som er not like the other girls. For å fylle vann her, så må du være ganske desperat. Med hele 23 sekunder, er den ikke spesielt rask, og ikke noe som er verdt å bruke tiden din på.


Smak og temperatur: Smaken og temperaturen her er liksom helt greit. Gidder du å vente i 23 sekunder på noe middelmådig – er dette noe for deg!


Vannautomaten i gangen inn fra biblioteket kan virke som noe som er spesielt, men vannopplevelsen her er en sløsing av tid. Det eneste som teller for at denne vannautomaten er noe mer enn liksom helt greit, er at du kan få litt fred fra andreklassingene på biblioteket.


Gult er kult?

Påskeegget i 3. etasje H-bygget

Utseende: Fargen gul er symbol for solen, gleden, latteren og ehh påske. Men her ser vi verken sol, glede eller påske. Kranen er kanskje gul, men ikke så veldig kul. Det hjelper ikke at sånn alle andre vannautomater på skolen også er gule. Finn på noe eget, skjerpings!


Effektivitet: Denne vannautomaten er ganske god i gassen; 8,6 sekunder! Har du en lærer som ikke liker at du kommer for sent, kan denne vannautomaten være for deg.


Smak og temperatur: Temperaturen her er litt som lapskaus eller livet: midt på treet. Smaken derimot, minner om da du glemte å ta ut matboksen fra sekken før sommerferien da du var liten.


Denne vannautomaten passer for deg som liker lapskaus og fravær av påske, og som kan sette pris på en vannautomat med personlighet.
Hvis du ikke har sett din favorittvannautomat i denne artikkelen så langt, er du en person som liker ting som er helt ok. Du liker ikke å skille deg ut, og for deg, er vannet det samme, uansett hvor det kommer fra. Du har et åpent sinn, og du setter pris på de tingene som er helt ok. Og det er ok. :))


Her på Katten er det mange fete folk med fete vannflasker som trenger fete vannautomater. Uansett, er valget av vannautomat et VANNskelig valg, men vi elsker deg uansett<33

NEI


134 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page