top of page

Konsert-etikk, dvs. Ikke vær en bitch

Oppdatert: 3. okt. 2023 

Etter denne helgen med banger konserter av selveste UNDERGRUNN, har jeg tenkt over hvordan noen ungdommer bare ikke vet hva konsert-etikk er. Dvs. hvordan man skal oppføre seg med litt respekt på en konsert. Noen folk forstår jo faen ikke at de ikke er de enste på Verftet. Så nå skal jeg gå gjennom noen punkter på hva man IKKE skal gjøre på en konsert. Dette kommer alle du senere er på konsert med til å sette STOR pris på.


Først og fremst, ikke tenk at du er den eneste som er der. Det er utrolig mange folk rundt deg som venter på å se et band/artist som de elsker, og da tenker jeg at den guttegjengen som ler og skubber på hverandre, og får nesten alle rundt de til å falle ned, kan gå å pule seg selv. (bokstavelig talt) Det at de skubber på hverandre, gjør at folk som kanskje allerede er litt ustabile;) blir enda mer ustabile, og det former seg en type domino-effekt som får folk i alle retninger til å dette ned. Dette temaet tar oss videre til neste punkt.


Ikke press hvis du ikke har noe rett til det:

Jeg vet at det er kjipt at det er folk foran deg, og bak og overalt for faen. Men det vil ikke si at du kan dytte på folk som bare står der og lever livet sitt! Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg hold på å knekke nakken på 09'ere som presset på meg fordi de ville gå 2cm nærmere frem. Dette synes jeg bare er jævlig teit, hvis du var der først dytt i veg, men hvis du kom etter meg og prøver å ta plassen min så kan du faen meg bare gå vekk. Sånn faktisk hva prøver du å oppnå? Det går jo åpenbart ikke og det enste resultat du vil få er at noen kommer til å skrike på deg, eller legge deg i bakken.
Ikke vær en bitch.

Når jeg stod der og ventet på å se min one and only love, PLAZA (og klikken, Ofc.) Så var det faen meg en gruppe med de stereotypiske blonde jentene om skubbet på meg, (selv om eg stod der før de). Og når jeg lente meg tilbake på de fordi det var der JEG stod, bitch blikket de meg og ble sure. Sånn halloooo, hva faen er det du forventer? At jeg skal flytte meg og gi deg plassen min? Nei. Ikke fuck med Plaza.Ok, nå har jeg rantet litt og fått ut en liten del av sinnet mitt mot 09'ere og 010'ere. Etter at dere har lest min informative tekst håper jeg at dere skjønner litt bedre hvordan det er man skal oppføre seg på en konsert. Takk for meg og jeg håper dere har hatt en fin helg med å se på de 6 finingene som danner, UG!! UG4L

 

Skrevet og illustrert av Alice A. Hanssen

191 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page