top of page

Kattens smegma på avveier

I de siste dagene har Bergen Katedralskole manglet såpe. I tillegg har noen vasker blitt skrudd opp til så høye temperaturer at man kan brenne seg av vannet. Det verste med en sånn hendelse det er at dere som har gjort dette stiller skolen vår i et veldig uheldig og dumt lys. Vi tar ikke mål av oss til å ha elever som gjør sånne ting mot andre. Det er å ikke vise respekt og det er å ødelegge skolen sitt omdømme. Det er ønsket at den eller de som vet noe om dette, helst den eller de som har gjort dette, melder seg til Lise eller noen andre i ledelsen så kjapt som mulig, så vi kan få denne saken ut av verden.


Nylig ser det ut til at såpen er kommet for å bli på Bergen Katedralskole. Det er ønsket at den eller de som begikk forbrytelsen ikke gjør det igjen, da det får oss til å virke verre enn Danielsen; det er en synd de på Bergen Katedralskole ikke kan akseptere.


Til den eller de som har tatt såpen, jeg håper den eller de nå kan holde hendene sine rene og at den eller de ikke har brukt såpen til ulovlige eller seksuelle handlinger. Det verste med den førstnevnte muligheten det er at dere som har gjort dette stiller samfunnet vårt i et veldig uheldig og dumt lys. Det verste med det andre alternativet er det at det er mulig at såpen, gitt at den er parfymert, kan irritere kjønnsorganene og føre til infeksjon. Om det er mild eller uparfymert såpe vil det kunne fungere som glidemiddel, noe såpen i såpedispenserene på Bergen Katedralskole er. Såpe dreper også sædceller raskt, samtidig som det fører til ubalanse av pH-enn på innsiden av vaginaen. Dette tillater kjønnsorganslemlestelse tidligere aldri sett på Bergen Katedralskole.Kilder

241 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page