top of page

Hvordan kommer lærerne seg på jobb?


Hvordan kommer egentlig de ansatte seg til skolen? Hvem i alle dager er det sin røde Vespa utenfor kantinen!? Hvem er det som går med musikk på øret en tidlig mandags morgen til skolen? Snurrer Tajul på hjul? Hvem er sprekingen som jogger? Hvem er det som går? Hvem kjører bil, og hvem tar bussen? Er det noen på motorsykkel? Vi i avisen har vært på jakt for å finne ut av nettopp dette!

 

Maren Haukeland er den BESTE gymlæreren på hele skolen, hun er faktisk den snilleste du møter på. Er hun den mystiske damen med rød vespa på skoleplassen? Det tror vi i avisen. Det er ingenting som gjør oss på skolen gladere enn å se Maren på Vespaen hennes både til, og fra skolen. Er den røde vespaen alt Maren har? Nei, det stopper ikke der, å nei du! Maren har både en vakker blå bysykkel, en sports-sykkel og en hvit fiat 500! Hva er det hun ikke har liksom? Ingen er mer inspo og aesthetic enn Maren, hun lever rett og slett “The Pinterest life”. #Maren4Life.


Geofag, biologi og naturfagslæreren på skolen, Knut, er en fantastisk lærer som er god til å underholde. Han har masse på hjerte, og forteller deg blant annet om acapella kusinene sine, elefant-hvisker onkelen sin og sine traumatiske opplevelser i ny og ne. De som tar Fyllingsdalen-bybanen, er såpass heldig som ser den uforglemmelige Knut mens han speed-walker forbi store lungegårdsvannet i hast for å komme seg til tide på jobb. Knut må nemlig gå 3km hver dag! Han er alltid klar, med henda bak ryggen, håret i hestehale, regntøy og musikk på øre. Men hva er det egentlig han hører på? Heavy metal, klassisk musikk, k-pop eller hører han på ASAP Science? Nysgjerrig er vi, og derfor tok vi turen bort til han og spurte. Knut er klassisk og kjører 1920 stil, han liker nemlig Jazz!


Etter 6 måneders sykemelding er Jan tilbake på føttene for å lære nye og gamle elever om “Jans-likning”. Jan er en livlig kar, som kommer med dikt og lurespørsmål til elever på tunge blokkdager i matte. Jan bor langt, langt vekke, nemlig på Øygarden. Det store spørsmålet er: tar han bil eller buss? Eller kjører han en James Bond, og har motorsykkel? Nå sitter du sikkert spent med henda klamret fast i stolen. Vi fant ut noe utrolig! Ikke bare har han hus på Øygarden, men han har leilighet langs fjellveien! Skulle aldri trodd han var en bymann. Når han er hjemme på Øygarden, har han rett og slett ikke et annet valg enn å kjøre, men vi klandrer han ikke for det! Men, når mattelæreren er i leiligheten er han såpass sprek og miljøvennlig som går.


Verdenskjente Tajul som tar med godteri og brus til elevene, er en lærer vi ikke kan glemme. Tajul har en spenstig humor, med en del humørsvingninger. Men, vi må jo og huske på at det ikke er noe JUL uten TaJUL, så det er ikke noe annet enn god stemning. Men hvordan kommer han seg til skolen? Tar virkelig TA-JUL et hjul? Tar han Buss? Bil? Eller går han? Nå tenker vi at du er spent. Jeg kan se det på deg! Tajul sin måte å bevege seg fra A til B, eller X til Y som han hadde er bil (bort til busstoppet), så tar han buss største delen av veien! “Kollektivt er best, ingen protest!” Er Tajul sitt budskap for våre kjære kattepuser.


Camilla Røren. Norsk- og engelsklærer. Idrettsstjernen. Hun jogger nemlig 12 kilometer til skolen hver dag! UTEN MUSIKK! Personlig ville jeg heller bare dødd. ''Er du gymlærer'', er et spørsmål hun får av mange. Nei sier hun da. Camilla er nemlig verdens beste norsklærer (den eneste som faktisk hjelper deg, istedenfor å ha kaffeånde og stikke rumpen i ansiktet ditt når hun hjelper de som sitter foran deg.) Beauty and brains (and athletics)!! Vi har aldri sett maken! A woman that has it all. Wow.


Tusen Takk for oppmerksomheten pusekatter! Vi sees snart!

 

Skrevet av Sirill Rognsvåg og Emilija Vlku

Illustrert av Ida Holmedal

475 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page