HORRORSCOPE


VÆREN 21. mars – 20. april: Du er vær-en, og enhver vær må være seg selv. I det første halvåret er Mars i bane rundt Jupiter. Tyngden fra Jupiter vil forskyve Saturns bane, og du vil oppleve at du til tider vil finne ro i kroppen. Senk ikke skuldrene for mye, for noen er ute etter deg. Mest sannsynligvis et vesen med vinger. Dersom du har Fysikk 1 eller R2 vil dette være et godt halvår. Ellers vil det suge kraftig. Du er ensom til sinns, men snart blir gleden din. Kjærligheten står for døren, men du vil ikke slippe den inn. Du har lært fra ung alder at en ikke skal åpne døren for fremmede, særlig når de gjør deg blind. Kjente værer: Gabe Itch (1A) og Mike Oxlong (2IB)


TYREN 21. april – 21. mai : Du kommer til å bli konfrontert med en hemmelighet du glemte at du hadde. Men frykt ikke, som Tyren er du sta og klarer å overbevise andre om at de tar feil. Hvis du ikke bryr deg om hva andre sier, har du alltid rett! Dette året vil du finne din indre flamme, da Tyren er en fire-ey

skapning. Derfor må du være oppmerksom på alt du drikker dette året, da litt sprit vil skape en indre eksplosjon sammen med din flammende personlighet. Venus sin måne drar på Tyrens horn, og du kan kjenne deg kronisk irritert. Så ikke ta imot kødd fra noen, og hold dine fiender nærme. Følger du dette er det ingenting som stopper 2021 fra å bli et even-tyr.

Kjente Tyrer: Baktus, Trym Aafløy og Dronningen


TVILLINGEN 22. mai – 21. juni: Du vil oppleve en indre konflikt mellom de to ytterpunktene av din personlighet. Din sjenerte og tilbaketrukne side vil prøve å hindre deg i å skape den stemningen som din utadvendte side lengter etter. For å løse denne konflikten må du distrahere sidene med duftlys og rosévin. Kombinasjonen av overveldende odør og billig alkohol vil fjerne alle hemninger, og du vil tilegne deg guddommelige sosiale ferdigheter. Dette året vil du ha vanskeligheter med å planlegge, så vel som å dedikere deg fullt og helt til en fast romantisk partner. Frykt ikke, dette er helt normalt. Du kan midlertidig vurdere å trene litt kondis i tiden fremover, da du kan ha behov for å løpe fra en del problemer.

Kjente tvillinger: Ole og Dole, Marcus (5. klasse) og Guro (5.klasse)


KREPSEN 22. juni – 23. juli: Slutt å være så selvopptatt, ditt evneveike nek! Du har gjort mye dumt, og det må du faen ta og fikse opp i. Ta ansvar og si unnskyld. Dette vil være ubehagelig og krevende for deg, og du vil muligens miste kontakt med noen du bryr deg om. Men, det er i motbakke det går oppover! Etter denne tøffe perioden vil du oppleve å vokse mye - 10 centimeter for å være helt eksakt. Hvilken kroppsdel det er snakk om, er litt uklar. Ironisk nok må du holde deg unna sjømat fremover, da Uranus, den blå planet, er sint og vil vende alle sjøens dyr imot deg. Det anbefales også at du ligger unna alle former for vann, inkludert dusjing og drikking.

Kjente Krepser: Bjørn Hellfuck (eller, han er vel egentlig en krabbe)


LØVEN 24. juli – 23. aug. : Løven er kongen av Katten i år, men dette er ikke uten tap. Solen skinner ekstra sterkt, og løvens dumdristighet vil føre til en stor trang til å stirre inn i solen. Unngå denne fristelsen, og du vil se klart. Grunnet den andre gamlemånen i Mars vil det nye skoleåret medføre den størst tenkelige ulykken: 強制性陰莖檢查!!! Ikke noe å se frem til, dette er virkelig brutale saker. Løvinner vil slippe denne ubehageligheten grunnet deres overvekt av X-kromosomer. K-bygget er ditt bygg i år. Her vil ingen blokkere din vei. Hvis noen derimot skulle gjøre dette må du ikke nøle med å bruke dine klør til å jage dem vekk. Spesielt ikke hvis de er førsteklassinger.

Kjente løver: Alfred Myrmel Gjengedal (3D), Max Lødøen (3C) og Daniel Radcliffe (2B)


JOMFRUEN 24. aug. – 23. sept. : Jomfru betydde hore i år 0, lite har forandret seg siden den tid - du er et ludder. Men ingen grunn til slut shaming! Du vil finne lykken og tjene deg søkkrik på disse seksuelle tendensene. Ved første nymåne vil du finne din store kjærlighet, ved den andre nymåne vil du finne enda en! Dermed vil du inngå ditt første polyamorøse forhold allerede i tredje nymåne. Toppunktet i Merkurs bane rundt Pluto vil ha en frekvens på pi, og når u+v = sant<3 kan jord brukes som prevensjon. Du føler et ekstra sterkt kall til å hjelpe andre, men fortvil ikke. Med intens og målrettet trening, som bare en jomfru kan utholde, vil du snart bli diagnostisert frisk og gå tilbake til din naive og selvopptatte sinnstilværelse.

Kjente jomfruer: Michaellangelo (Voksenopplæring) og sikkert 80% av VG1, 40% av VG2 og 100% av Guro


VEKTEN 24. sep. – 23. okt.: Som vekt er du opptatt av rettferdighet. Derfor vil du bli behandlet svært urettferdig i året som kommer. Mars, den mannlige planet, skygger for solen og du kan vente et bedrageri fra en mannlig skikkelse i ditt liv. Personligheten din befinner seg på Saturn, som vil si at du oppleves som kald og ganske stor. Du vil dominere de fleste sosiale sammenkomster, men samtidig spre en kald og guffen stemning. Derfor burde du alltid gå med ull. Nyrene er din sterkeste kroppsdel i tiden fremover, så sørg for å drikke mye vann og gå mye på do. Doen i H-bygget kaller deg. Oppsøk denne så mye som mulig - den gløder av kjærlighetens ild, og bærer lovnad om en episk romanse.

Kjente vekter: Hellen Keller (3IB), Chirag (U23), Gunn Smelvakkær Øgly


SKORPIONEN 24. okt. – 22. nov.: Skorpionen styres av Merkur, og i år vil denne planeten sirkulere rundt solen. Dette fører til fraværende adferd, men fravær er ikke bare negativt (spesielt hvis det er mer enn 10%). Din mangel på tilstedeværelse kan føre til økt tid med deg selv, og du vil oppleve en stor personlig utvikling. Sjalusi er en av Skorpionens sterke sider, så det må du bare utnytte for alt det er verdt! Elon Musk vil kolonisere Merkur, og dermed er han en direkte trussel mot Skorpioner. Om observert, skal han bli skutt på stedet! Du burde også unngå Teslaer, og for all del ikke sette deg inn i en!

Kjente skorpioner: Bill Gates og Martinus


SKYTTEN 23. nov. – 21. des.: nei


STEINBUKKEN 22. des.– 20. jan.: Steinbukken er i år splittet mellom to impulser. Den første er trangen til å lese skoleavisen, den andre av å bli med i skoleavisen. Mye tid vil gå til å vurdere disse impulsene, og for din egen del burde du holde deg unna begge deler. Steinbukken har jord som element, og bruker dette som glidemiddel. Et forhold med en jomfru er dermed svært sannsynlig. Året ser imidlertid veldig mørkt ut på karrierefronten - kvinnens planet, Venus, dominerer utsikten og sjansen er stor for at du velger deg et typisk og kjedelig kvinneyrke, som lærer, barnehagetante eller sykepleier.

Kjente Steinbukker: Asterix og en av de i U2


VANNMANNEN 21. jan. – 19. feb.: fordi du består av vann, har du ganske flytende grenser, så vel som relasjoner. Dette kan være frustrerende for mange av vennene dine, og du burde vurdere å bytte linje til bygg og anlegg. På denne måten vil du kunne bygge bassenger for oppbevaring av vannet ditt, og det blir lettere for folk å svømme i deg. Som et svar på den stigende vannmengden i verden, vil du føle deg dehydrert. Da er det viktig å beherske seg og ikke oppføre seg som en tørstig tulling. Dersom du klarer dette, vil du bli belønnet med masse våte kjærlighetsaffærer.

Kjente vannmenn: Aleksander Dale Oen og Laura Vannvik

FISKENE 20. feb. – 20. mars: Du vil få det beste året! Saturn snurrer rundt jorden, som er i midten av universet – dermed blir du selveste midtpunktet i alle dine venners liv. Kjærlighetslivet ditt vil også bedre seg fordi Neptun er i din favør. Et klart omriss av kantinen viser seg på himmelen, som forteller at det er her ditt livs kjærlighet gjemmer seg. Du vil få en stor trang til å utforske nye landområder og deg selv, men dette er en synd. Som fiks har du en sterk og irrasjonell tiltrekning til både plante- og dyreplankton. Følg gjerne instinktene her. Problemene du vil støte på som en fisk er at du alltid er best i alt og at du aldri feiler.

Kjente fisker: Osama bin laden (2IB), måken Jonathan og Harald Hårfagre


Skrevet av: Laura Wanvik, Casper Sørestrand, Guro Kambestad og Max Lødøen


60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle