top of page

Hils på de nye redaktørene!Det nye skoleåret er i gang og med det kommer en helt ny redaksjon i Kattenavisen. Det er sikkert mange av dere lesere som nå dirrer av spenning. Hvem er disse nye fjesene? Hvem skal fortsette skolens stolte tradisjon og lede avisen i en ny epoke med journalistikk i norgesklasse? Hva liker de å gjøre på i fritiden? Er de megakule, eller bare verdens største tapere? Alle disse spørsmålene skal dere endelig få svar på i denne artikkelen. Med det takker vi Kattenavisens gamle redaksjon og håper vi kan leve opp til de skyhøye forventningene.

 

Emma

Av de tre nye redaktørene er Emma den eneste som faktisk kan fortsette skolens tradisjon. Som en av manusgruppens sjefer i Kattenrevyen og den eneste av de tre nye redaktørene som faktisk kan skrive norsk kan du forvente kvalitet i hennes artikler. Det er helt umulig å evne denne redaktøren uten å nevne hennes åndedyr, ørnen. Ørnen er et dyr som representerer Emma svært godt, i hvert fall når det kommer til hennes visdom. Vi i redaksjonen er svært takknemlige og jublende for å ha Emma som medredaktør, hovedsakelig fordi vi alltid kan stole på henne og gi henne alt arbeidet som vi ikke får til.


Magnus

Magnus, også kjent som pus, er også en del av denne herlige treenigheten. Dekning av hans opp- og nedturer finner du på instagrambrukeren @realkattenhoodnews, der han går under aliaset Panzer. Magnus gikk først på langhaugen, men synes det ble for lite pretensiøst, så han meldte overgang til eliteskolen katten etter noen knappe uker. Og godt er det, for i år venter vi at han skal briljere i avisen. Alt i alt er han en grei fyr, bortsett fra når noen stjeler ølen hans. Da er det ingen nåde (dette har skjedd flere ganger). Hvis du skulle trenge en russelåt er han også fyren du spør.Edi

Grunnet sine radikale meninger og sans for grov humor, kan vi trygt slå fast at Edi er den mest kontroversielle av de nye redaktørene. Mye av kritikken han har mottatt går på at han anklages for å ha et eurosentrisk verdenssyn, noe han selv bare synes er tøv ettersom han er født i Romania (Edi sine rumenske aner kommer også godt frem gjennom hans personlige vri på norsk grammatikk og setningsstruktur). Selv vil norsk-rumeneren beskrive seg som en økonomisk venstreorientert nymarxist med konservative familieverdier. Dersom du ikke måtte vite hva dette er, trenger du ikke fortvile. Du kan stole på at det kommer massevis av politisk propaganda gjennom skoleåret med Edi som redaktør.


 

Det har vært skoleavis på katten siden tidenes morgen, og den er på mange måter skolens stolthet. Vi ser frem til å få samlet en god gjeng i år, og håper mange av dere nye, kreative kattepuser vil komme på åpent møte torsdag i lunsjen for å sjekke ut avisen!


Skrevet og illustrert av Kattenavisen
340 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Gleder meg til fortsettelsen!

Like
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page