top of page

Fem på gangen: Hva syns du om skolens antibac?


Siden koronapandemiens start og antibacens inntog i skolehverdagen har skolens valg av antibac skapt store diskusjoner i gangene. Vi tok derfor turen tilbake hit, til gangene, for å undersøke hvor Kattens elever står i antibacsaken.


«Jo, den er grei den. Har egentlig ikke så mange problemer med den. Følte den luktet ganske dårlig før, men ikke nå lenger»

- Jens Kristian, 3E


«Stinker drit. Den lukter som fis som har vært i rommet en stund, og så ligger det en dø fisk i hjørnet. God blanding av drit. Bruker heller min egen enn skolen sin»

- Pia og Karoline, 1E


«Den stinker! Hvorfor har vi ikke plass i budsjettet vårt til å faktisk begynne å tenke på elevens mentale helse!? Vår mentale helse blir faktisk verre av å bruke den antibacen, jeg kødder ikke.

Men det er et ordentlig problem, for folk har ikke lyst til å bruke antibacen, så folk tar på maskene uten antibac som gjør at det kan bli mer smitte, så da hjelper det ikke å bruke munnbind. Bytt ut antibacen

- Anonym


«Jeg hørte rykter om at det var en naturfagslærer på skolen som hadde laget antibacen. Den stinker såpass mye at det faktisk kunne vært tilfelle. Du har ikke lyst til å ta den på!»

- Anonym


«For øyeblikket er den ikke så ille, så jeg har ikke noe imot den egentlig. Den er helt grei.»

- Adrian, 1F


«For me it’s a great thing to have hand sanitizers, because we know that we have to wash our hands etc, and having the hand sanitizer everywhere in the school is really important, and useful. It’s a privilege!»

- Samianti Bacari, franskstudent


«Stinker»

- Jonas, 3A


«Jeg er lei av det. Nei, jeg vet ikke. Jeg bryr meg egentlig ikke så veldig mye»

- August, 3A


«Jeg har ingen problemer med det, jeg skjønner ikke kontroversen. Jeg syns den lukter litt gin, og det er greit. Noen ganger er det faktisk fornøyelig. Men de munnbindene lukter faktisk eksepsjonelt ekkelt, så jeg hadde faktisk snudd på det! Munnbindene stinker, antibacen lukter godt. Munnbindene lukter oppkast – spy – ekskrement!»

- Andreas, 3A


«Jeg har en konspirasjonsteori om at munnbindene ble innført for at folk skulle slutte å klage på lukten av antibacen»

- Jørgen, 2D
NB! Denne artikkelen er sterkt inspirert av Stavanger Katedralskoles skoleavis, Lille Marius, sin spalte «Fem på Grusen»

199 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

2 commenti


Laura Wanvik
Laura Wanvik
04 mag 2021

Kan ha noe med kor de oppholder seg å gjøre. Muligens e spriten verst i K-bygget?

Mi piace

asta
asta
04 mag 2021

overdriver 3.klassingene eller er bare 1.klassingene veldig avbalansert?

Mi piace
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page